CB klub Česká Lípa CL - Charlie Lima CB klub Česká lípa, z.s.
Aktuality

Vyzýváme členy CB klubu Česká Lípa, kteří se na klubovém webu ještě nepřihlásili, aby tak učinili v zájmu řádné informovanosti o dění v klubu. Viz článek o registraci.

 

Bylo spuštěno přihlašování na VČS, uzávěrka je 19.4.2024. Článek k VČS je taktéž vydán. Těšíme se na všechny!

Kategorie: Klubové akce a činnosti

Dne 28.4.2018 proběhla výroční členská schůze. Opět jsme se sešli v příjemném prostředí kempu Peruc, schůze byla naplánována již na 10tou hodinu dopolední a účast jako již tradičně byla velmi vysoká, za což všem přítomným děkuji.

Na plánu bylo dost věcí, takže schůze se nám protáhla. Myslím, že její průběh byl velice seriózní a všem přítomným za to opět děkuji.

 

Nebudu zde do podrobná zabíhat do všeho co jsme řešili, Ti, co tam byli tak vědí, Ti, co tam nebyli se to určitě dočtou v zápisu. Vrátím se pouze k volbám – vzhledem k tomu že Honza CL-1 již dopředu ohlásil, že na předsedu kandidovat nebude, musel být zvolen nový výbor.

 

Chci velice poděkovat Honzovi CL-1 a celému týmu lidí kolem něj za poctivých 20 let skvělé práce, díky které je náš společný klub na vysoké úrovni. Pevně věřím, že nové vedení bude ve Vámi započatém úsilí i nadále pokračovat a myslím, že mluvím za všechny, když řeknu, že jsme naprostí nováčci a budeme vděčni za každou radu od Vás, zkušených borců! Takže ještě jednou díky.

 

Zprávu volební komise a zápis ze schůze postupně vložíme do interní rubriky.

 

Na závěr snad přidám jen pár fotek pro ty, kteří tam nebyli, aby věděli, o jakou zábavu přišli.

 

Kid – CL-29

 

PS: Veškeré foto je z dílny Peggy Česká Lípa a Vorlíka Stupno

 

Těším se na Všechny zase za rok na VČS 2019.

 

Kid