CB klub Česká Lípa CL - Charlie Lima CB klub Česká lípa, z.s.
Aktuality

Vyzýváme členy CB klubu Česká Lípa, kteří se na klubovém webu ještě nepřihlásili, aby tak učinili v zájmu řádné informovanosti o dění v klubu. Viz článek o registraci.

Radegasti zbrojí na EBH 2019

Kategorie: Všechny články, Expedice Radegast
Radegasti zbrojí na EBH 2019

Opět jako každý rok se nám přiblížil termín Memoriálu Milana 42 EBH 2019

 

Opět jako každý rok se nám přiblížil termín Memoriálu Milana 42 EBH 2019 a tak jsme vyrazili a kam jinam, než na soutěžní kopec Čerchov. Na netu v kolonce pertejbly se to zaplnilo známými jmény a tak jsme s radostí vyrazili  s dvojčetem na střeše vzhůru do oblak. Počasí se jevilo podle předpovědi dobré, ale v těchto polohách se to změní během 30 minut. Zatím ale dobré jasné slunečné počasíčko a lidí tolik, že jsem se lekl, aby se tu nakonec nekonala demonstrace. Chvála bohu byli to jen turisté před hospodou.

Ano před touto hospodou a bylo fakt narváno.

No, zajeli jsme na naše obvyklé místečko a pustili se do práce. Dvojčátko stálo za 30 minut, ale tentokrát jsme se nějak nadřeli. Oči jsme měli vyvalený a Vorlík bědoval, že to již neudrží a že s tim fláknem o zem. No podařilo se .

Vysíleni jsme se pustili do dalších nutností nezbytných pro přežití.

Ten syreček ve vlašce byl špiča. Dal se jíst fakt jenom venku. A mnoho dalších pochutin a samozřejmě i zeleninka se našla.

Čerchov z pohledu venkovního asi znáte z našich návštěv všichni. Ale zevnitř asi ne. Tak se podívejte na to co umíme, když se nám povolí optrať. Podívejte se na co asi být hrdý opravdu nemůžeme, ale takový jsme, takhle se chováme.

Tak té hrůzy bylo dost. Dáme si něco pro uklidnění a tak pár foteček z ptačí perspektivy.

Podmínky nebyly nijak výrazné spíš naopak. Ale to dvojčátko leckam dohlédlo a  tak se nám podařilo QSO s Mafií na 455 Km sice SSB bez signálu ale zřetelně a jasně. Števo od té doby co s dvojčetem také disponuje nám připadá jako běžný protějšek. Ono to tak samozřejmě není. Jsme vždy natěšení zda se to povede a pokud ano je to vždy na štamprdlu. A to je asi tak pro dnešek všechno. Děkujeme všem co se s námi kontaktovali a vložili část svého času na pokec s námi. A ještě výsledek tohoto víkendového snažení.

A na Memoriálu Milana 42 NSL a ať Vám to lítá !!

Vorel Stupno CL-45 a Venca Chotěšov CL-39

Komentáře

postPřidat komentář
Jordán Nový Jičín
odpovědět citovat
Venco a Vorlíku, upřimně Vám závidím. Být na vrcholku hory nebo kopce, nebo alespoň nějaké místní krtiny byl vždy můj ideál. Někdy dávno jen jako turisty, pak i s nějakým dorozumívátkem a tady několika dalekohledy. Žel vlivem různých nepřejících okolností musím krotit tyto touhy, ale Vaše články mi alespoň takto nalévají elán do žil. Jinak dcera je s kamarády na okružní jízdě po západní části republiky na horských kolech a v sobotu počítám kolem oběda budou zdolávat taky Čerchov a samozřejmě jim na dálku taktéž fandím a držím palce. Díky za Váš článek a budu se těšit snad na slyšenou u LPD a pak osobně v Holicích. Hezký večer. J.
Venca Chotěšov CL-39
citovat
No jo tak zatim nám to jde i když také máme různé potíže a kdo by neměl v 70 letech a pokud tvrdí že ne , tak kecá. V současné době je touha vypadnout do přírody větší než potíže které by nám v tom chtěli bránit. Je to ale jen otázka času než se to obrátí a potom budeme jen pozorovat jak to těm jiným jde. 1 5
Milan Senica
odpovědět citovat
cca o 23:00 ako ste mali spojenie s Mafiou som Vás mal na magnetku. Nakoľko som už balil, pripojil som späť aj veľkú anténu ale už bez úspechu. 7
Venca Chotěšov CL-39
citovat
Tak to je teda ale opravdu k nasr... jen co je pravda. Ale jak říkám není všem dnům konec a ostatně jako vždy zase bude posvícení.
odpovědět citovat
"Výzva všem......." nám na Butorkach vyhrávalo večer i ráno vždy, keď ste mali dvojča otočené na východ. Snáď to z Veľkého Kriváňa dáme, dopočutia na EBH.
Venca Chotěšov CL-39
citovat
Ale to je velká škoda že se to nepovedlo. Ty podmínky byly opravdu mizerné ale budeme se snažit aby se s toho Velkého Kriváně povedlo.