CB klub Česká Lípa CL - Charlie Lima CB klub Česká lípa, z.s.
Aktuality

Vyzýváme členy CB klubu Česká Lípa, kteří se na klubovém webu ještě nepřihlásili, aby tak učinili v zájmu řádné informovanosti o dění v klubu. Viz článek o registraci.

8. Letní polní den na Klínovci ...

Kategorie: Letní polní den, Archiv, Všechny články

8.8.2005 11:27:09 - Honza Sosnová CL-1 - LPD - Letní polní den - ... a kontrolní stanice A1 - A211

Tak už po osmé začala populární soutěž Letní polní den. V letošním roce bylo přihlášeno 73 soutěžních týmů a jednotlivců a k tomu ještě plánovaných 45 kontrolních stanic - áček. Přepočteno při plném nasazení všech zúčastněných moc času na jednotlivé spojení nezbývá. 
  
Předpovědi slibovaly dlouhá spojení. Pro úplnost je třeba uvést kontrolní stanice, které rozdávaly body soutěžícím.

V letošním ročníku byli operátoři áček:

Venca Chotěšov CL-39

Jarda Letovice CL-36

Tygr Mutěnice

Honza Sosnová CL-1

Také jim děkuji za obětavost a plné nasazení.

 


a1.JPG: Pokud se ti obrázek nezobrazí klikni pravým tlačítkem myši na nějaké místo v obrázku a vyber ZOBRAZIT OBRÁZEK

 

Takto nás opět přivítala opravovaná rozhledna na Klínovci, kam jsme asi v půl jedné odpoledne dorazili. Máme tu poprvé při příjezdu nádherné počasí. Nastává známá práce, postavit anténu, zapnout stanici, zkusit pár spojení, jak to chodí. Na pásmu bylo už rušno. Jednotlivé stanice dávaly vědět, na kterém to kopečku právě jsou a jak jsou připraveny na velké zápolení.


 

a2.JPG: Pokud se ti obrázek nezobrazí klikni pravým tlačítkem myši na nějaké místo v obrázku a vyber ZOBRAZIT OBRÁZEK

Hotel na Klínovci. Už delší dobu nejsou nijak zvlášť dobré podmínky pro vysílání, ale jak je vidět, mnoho z vás nepodcenilo přípravu a ve stylu „štěstí přeje připraveným“, náležitě trénovali. A já držím palce všem.


 

b01.JPG: Pokud se ti obrázek nezobrazí klikni pravým tlačítkem myši na nějaké místo v obrázku a vyber ZOBRAZIT OBRÁZEK b02.JPG: Pokud se ti obrázek nezobrazí klikni pravým tlačítkem myši na nějaké místo v obrázku a vyber ZOBRAZIT OBRÁZEK

Pohled do kraje

 
Tam někde je Měděnec

 

Úderem patnácté hodiny jsem všem soutěžícím 8. LPD popřál hodně pěkných zážitků a z Klínovce se ozvala kontrolní stanice A11.
  
První polovina soutěže proběhla v plném nasazení a před druhou částí nás strašila bouřkou, která v přestávce přeběhla přes nás. V noční části se ozvalo mnoho nových stanic a některé zase přestaly vysílat. Je zřejmé, že bouřky nadělaly své. 
 
K ránu jsem vyslal poslední áčko číslo jedna.
 
Bylo to náročné, a proto honem na polštářek udělat důlek, aspoň nějakou hodinku. 


 

c1.JPG: Pokud se ti obrázek nezobrazí klikni pravým tlačítkem myši na nějaké místo v obrázku a vyber ZOBRAZIT OBRÁZEK c2.JPG: Pokud se ti obrázek nezobrazí klikni pravým tlačítkem myši na nějaké místo v obrázku a vyber ZOBRAZIT OBRÁZEK
Ráno na Klínovci, no není to nádhera
 
Pohled na hotel asi v sedm třicet

 

c3.JPG: Pokud se ti obrázek nezobrazí klikni pravým tlačítkem myši na nějaké místo v obrázku a vyber ZOBRAZIT OBRÁZEK c4.JPG: Pokud se ti obrázek nezobrazí klikni pravým tlačítkem myši na nějaké místo v obrázku a vyber ZOBRAZIT OBRÁZEK
V údolí se valí mlha.
 
Tímto směrem je Bouřňák.

 

k1.JPG: Pokud se ti obrázek nezobrazí klikni pravým tlačítkem myši na nějaké místo v obrázku a vyber ZOBRAZIT OBRÁZEK d1.jpg: Pokud se ti obrázek nezobrazí klikni pravým tlačítkem myši na nějaké místo v obrázku a vyber ZOBRAZIT OBRÁZEK
Klínovečku, loučíme se a zase za rok.
 
Všechno zabaleno, nic jsme nezapomněli a startujeme, hurá domů.

 


p1.JPG: Pokud se ti obrázek nezobrazí klikni pravým tlačítkem myši na nějaké místo v obrázku a vyber ZOBRAZIT OBRÁZEK

 

Poslední pohled z povzdálí na Klínovec.
   
Čeká mě přepsat všechny deníky do programu, vyhodnocení soutěže. Tak to moc zábavné není, ale určitě v tom nezůstanu sám. 
  
Děkuji všem, kteří jste se zúčastnili tohoto krásného závodu za sportovní chování na pásmu a dovolte mi pozvat Vás i ostatní, kteří to ještě nezkusili, do devátého ročníku Letního polního dne, který se bude konat 29.7. 2006.

                    73

CL1 Honza Sosnová              

 

Odkaz na originál článku