CB klub Česká Lípa CL - Charlie Lima CB klub Česká lípa, z.s.
Aktuality

Vyzýváme členy CB klubu Česká Lípa, kteří se na klubovém webu ještě nepřihlásili, aby tak učinili v zájmu řádné informovanosti o dění v klubu. Viz článek o registraci.

Pozvánka na CB Maraton 48h

Kategorie: Všechny články, CBM48
Pozvánka na CB Maraton 48h

Těším se, že si zasoutěží i pěšáci s ručkami, že vytáhnou do boje CB rytíři s magnetkami a rozzvučí se nám na pár dnů i opakovače.

Zdravím CBčkaře!

Zvu srdečně vsechny zájemce na účast v soutěži.

Letošek je trochu zakletý. Na rozdíl od posledních dvou let je trochu krize s kontrolkami a zatím i se soutěžícími. Doufám, že jenom čekají na předpověď pocasi! :-). To bude jako vždy špičkové.

Jedna kontrolka na webu je, ale bude mít omezený dosah na západním Slovensku. Já se vydám jako kontrolka někam na S Moravy nebo Čech, podle toho, jestli ještě na poslední chvíli někdo z oslovených či neoslovených potvrdí další kontrolní stanoviště.  A to tak, abych co nejvíce pokryl obě republiky, zejména ČR. Zatím věřím, že zmobilizuji minimálně desítku lidí, aby závod měl smysl, pokud jste dosud přemýšleli, pošlete přihlášku, ideálně mailem nebo SMS.

Takže kdo má chuť zkusit CB Maraton, klik na https://www.fi.muni.cz/~lexa/cbm48/ a propozice! Další dotazy rád zodpovím.

Mates Brno

Komentáře

postPřidat komentář

Nebyly přidány žádné komentáře.