CB klub Česká Lípa CL - Charlie Lima CB klub Česká lípa, z.s.
Aktuality

Vyzýváme členy CB klubu Česká Lípa, kteří se na klubovém webu ještě nepřihlásili, aby tak učinili v zájmu řádné informovanosti o dění v klubu. Viz článek o registraci.

Členové sdružení Matador dnes exp.Horal

Kategorie: Sdružení Matador, Archiv, Všechny články
Členové sdružení Matador dnes exp.Horal

11.3.2009 18:42:14 - Venca Chotěšov CL-39 - Sdružení Matador - Podívejte se na jednu z akcí člena sdružení Matador

Expedice Horal patří mezi zakládajícího člena sdružení Matador. Exp. se utvořila v roce 1998 z čehož vyplývá, že minulý rok slavili 10tileté výročí. Exp. založil Tygr Mutěnice spolu s Kobrou Mutěnice a během let se v jejím obsazení vystřídalyHAVRAN MUTĚNICE ,TEXAS MUTĚNICE ,SONY MUTĚNICE, ITALKA MUTĚNICE a TYGŘICA MUTĚNICE která je dnes Tygrovo životní partnerkou. Od r. 2002  přišel PIDALKA VAŽANY. V tandemu s BROŇKEM exp. Horal lámala rekordy .

Několikeré prvenství v České CB Lize, v Memoriálu Milana 42 a Tygr Mutěnice se umístil na první příčce i v LPD ČL. Stejně tak i ve Slovenském PD a minulý rok obsadil exp.Horal  1 místo i ve Slovenské CB lize. Zkrátka exp.Horal právem patří mezi členy sdružení Matador.

Videosnímek zpracovala dílna Tygra Mutěnice a jedná se o jednu z mnoha akcí, kterou exp.Horal absolvoval. Jedná se o jarní výstup na Vysokou holi. Snímek je humorně laděný za asistence Broňka Vážany ( Piďalka) a Tygra Mutěnice

Příští týden se podíváme na některou z akcí exp.Radegast, která také patří mezi zakládající členy sdružení Matador

     Ať Vám to lítá.

           Venca Chotěov               

 

Diskuse pod článkem:

 

[9937] Členové sdružení Matador dnes exp.Horal Prasatko Hodonin 12.3.2009 19:28:15
  :Dávám HORALOVI rok nanejvejš dva. A budou s nich ochlasti jako jsou RADEGASTI :-)

  [9936] Členové sdružení Matador dnes exp.Horal Tomáš 7 12.3.2009 19:06:21
  Das ist SUPER! Vielen dank do Mutěnic, pozdravujte Dohnálka a body ode mě! Ať vám to lítá, už jen pro to počasí to stojí za to dělat!

 

Odkaz na originál článku