CB klub Česká Lípa CL - Charlie Lima CB klub Česká lípa, z.s.
Aktuality

Vyzýváme členy CB klubu Česká Lípa, kteří se na klubovém webu ještě nepřihlásili, aby tak učinili v zájmu řádné informovanosti o dění v klubu. Viz článek o registraci.

Sdružení Matador - exp.Mafia

Kategorie: Sdružení Matador, Archiv, Všechny články
Sdružení Matador - exp.Mafia

17.5.2009 18:05:35 - Venca Chotěšov CL-39 - Sdružení Matador - Její hlavní protagonista Števo Zvolen patří mezi nejaktivnější CB čkáře na Slovenském území.

Exp.Mafia.

Její hlavní protagonista Števo Zvolen patří mezi nejaktivnější CB čkáře naSlovenském území. Jeho volačka je na Slovensku stejně známá , jako Tomáš Roudnice v Česku.

Dlouhý čas zpravoval Slovenskou CB ligu. V současné době organizuje Slovenskou část Memoriálu Milana 42 EBH. Byl, je a bude velkým propagátorem všech CB aktivit . V Česku  byla exp.Mafia velmi často slyšet na CB pásmu při soutěžích LPD ČL, EBH, CB liga . V každé soutěži stál Števo na předních postech a v každé s těchto soutěží min.jednou zvítězil. Patří ke stálicím  bez kterých by bylo CB pole chudší a na tom CB nebi jeho hvězdička je dobře a jasně vidět. Plným právem patří mezi sdružení CB čkářů  jejichž výsledky viditelně převyšují běžný standart.

Podívejme se společně na krátký sestřih událostí kolem vzniku a aktivit exp.Mafia.

Příště  představíme exp.Furgon.

     Venca Chotěšov CL39

 

Diskuse pod článkem:

 

[10495] Sdružení Matador - exp.Mafia Rio-Sever 18.5.2009 14:11:34
  Veľmi pekne video ktoré ukazuje zrod a vývoj expedície Mafia. Chválim myšlienku popredstavovať expedície a ich členov venujúcich sa vysielaniu na CB pásme. 
Teším sa na ďalšie predstavené expedície, ktorých až tak veľa nieje. 

Pišta, len tak ďalej. Dopočutia v éteri.
rio

 

Odkaz na originál článku