CB klub Česká Lípa CL - Charlie Lima CB klub Česká lípa, z.s.
Aktuality

Vyzýváme členy CB klubu Česká Lípa, kteří se na klubovém webu ještě nepřihlásili, aby tak učinili v zájmu řádné informovanosti o dění v klubu. Viz článek o registraci.

exp.Okolo ČR 5

Kategorie: Všechny články, Klubové akce a činnosti, Expedice Okolo ČR 2021

Při této cestě byla první zastávka u Venci Chotěšov.

Směr Škarmanka

Při této cestě byla první zastávka u Venci Chotěšov. Ona totiž pod ním praskla postel (jak řekl doktor. Nadměrně vyživen a tak si musel vyzvednout jinou. No a jak jinak než, že s postelí na stole přistálo jídlo abychom nestrádali.

A pokračovali jsme dále směr Taus (Domažlice) na Škarmanku protože nám Čerchov zbourali a stále ještě bourají.

Na Škarmaku jsme tedy dorazili kolem 10 hod. ranní. Najít místečko je jednoduché, protože tam žádné jiné není než to kde jsme se umístili.

Během dne dorazily k našemu potěšení návštěvy. Překvapil nás Venda Brdy se svojí paní manželkou a vnučkou. Zprvu jsme se domnívali, že vnučka je jejich dcerka, což je nijak nepoškozuje spíše naopak.

Přijel i Jindra Meclov nás pozdravit na svůj domovský portejbl, který jsme mu fakticky okupovali. Děkujeme za návštěvu jak Vendovi Brdy, tak Jindrovi Meclov a budeme se snažit si to odpracovat. Jako vždy od 17:00 začínáme vysílat a plnit svoje poslání v rámci ČR.

Ani zde není mapa bohatá na QSO ale jak píšu. Je všední den a je to poznat. Zítra nás čeká ta pravá Šumava a to Churáňov.

Exp. Okolo ČR : Fousáč CL-51, Milda CL-54, Kuba CL-53 a Venca CL-39

Komentáře

postPřidat komentář

Nebyly přidány žádné komentáře.