CB klub Česká Lípa CL - Charlie Lima CB klub Česká lípa, z.s.
Aktuality

Vyzýváme členy CB klubu Česká Lípa, kteří se na klubovém webu ještě nepřihlásili, aby tak učinili v zájmu řádné informovanosti o dění v klubu. Viz článek o registraci.

exp.Okolo ČR 4

Kategorie: Všechny články, Klubové akce a činnosti, Expedice Okolo ČR 2021

Další místo které bylo v pořadí byl tedy Klínovec.

Směr Klínovec.

Další místo, které bylo v pořadí byl tedy Klínovec. Měli jsme trochu obavy, jak se nám tam bude dařit umístit, protože tato kóta bývá navštěvována turisty. Po cestě jsme se zastavili u jedné ze zajímavostí, které se říká přírodní Varhany. Jsou to čedičové krystaly.

Po prohlídce jsme pokračovali v cestě na Klínovec kam jsme dorazili kolem 12 hodiny. Jeli jsme cestou, kterou jsem na Klínovec ještě nikdy nejel a že jsem se tam něco najezdil. Jeli jsme jak nás vedla navigace a o okolní zajímavosti nebyla nouze. Například v zatáčce zlomený kamión na cestě kam by jste neposlali ani dvě koloběžky, natož auto. No a on tam byl kamión. S obtížemi jsme ho objeli a jak se tam odtud dostal si neumím ani představit.

Lidiček jako máku, ale pro sebe jsme místečko našli sice mezi haldama štěrku ale díky bohu za to.

Počasí nebylo zrovna ideální, ale na těchto kopcích si moc vybírat nelze. Hned jak jsme postavili táboření a vysílání, tak jsme se šli schovat do místní nálevny.

Jako vždy od 17 hodiny jsme začali vysílat. Po celou dobu jsme byli v mracích a v dešti. Tedy nic moc pro vysílání. Přesto se nám něco povedlo. Ono 1200mnm je přece jenom dobrá anténa.

Tentokrát jsme to ze spaním měli složitější, ale poradili jsme si s tím. Ráno obvyklá snídaně od Kubíčka a koukali jsme odtud vypadnout jak to jenom šlo. Naše cesta bude směřovat napříč republikou na Šumavu.

Exp.Okolo ČR : Kuba CL-54, Milda CL-53, Venca CL-39 a Fousáč CL-51

Komentáře

postPřidat komentář

Nebyly přidány žádné komentáře.