CB klub Česká Lípa CL - Charlie Lima CB klub Česká lípa, z.s.
Aktuality

Vyzýváme členy CB klubu Česká Lípa, kteří se na klubovém webu ještě nepřihlásili, aby tak učinili v zájmu řádné informovanosti o dění v klubu. Viz článek o registraci.

exp.Okolo ČR 8

Kategorie: Všechny články, Klubové akce a činnosti, Expedice Okolo ČR 2021

Probudili jsme se do pěkného rána, kde již voněla káva páč Kubík na rozdíl od nás, kteří jsme ještě hnípali v 8:30 již připravoval snídani na vidličku.

 Velká Javořina

Probudili jsme se do pěkného rána, kde již voněla káva páč Kubík na rozdíl od nás, kteří jsme ještě hnípali v 8:30 již připravoval snídani na vidličku. V balení již máme rutinu a tak za hodinu jsme byli připravení vyrazit na velkou Javořinu. Cesta byla v pohodě a tak jsme se jen těšili na celní obštrukce  ohledně našeho zdraví. Připravili jsme veškeré doklady, které nám byly dostupné a než jsme se nadáli stáli celníci před námi. Dobrý den kampak jedete a co tam budete dělat? Odpověděli jsme po pravdě a byli jsme ochotni je zavalit doklady případně kdyby to nestačilo tak i telefony. Nic nebylo třeba. Jediná otázka, jste očkováni 2x a když jsme řekli ano tak popřáli šťastnou cestu a to bylo vše. Za asi 30 min. jsme dorazili k Holubyho chatě

Jasně že jsme museli ze slušnosti si dát pivo a halušky. Nutno podotknout, že byly vynikající. Posilnění jsme nasedli do aut a vyrazili po Slovensko-České hranici na místo odkud budeme vysílat a to z území Slovenska. Sotva jsme postavili anténu a zprovoznili stanici, dorazila první Slovenská návštěva. Milda se ani nestihl osprchovat a přitom se tak snažil.

Jako první dorazili Démon Dubnice a Martin Trenčianské Teplice. Po nich následovali Boris Trnava a Alan Trnava

Hned na to Milan Senica s Marconim a večer nás přišel navštívit i Delta Stará Turá. Každý donesl nějaký prezent, nějakou dobrotu. Deltovo slivovička přišla na řadu až druhý den a dobře jsme udělali Delto. Ta měla opravdu grady!! Delto děkujeme. Stejně tak děkujeme všem Slovenským kamarádům, kteří vážili cestu, aby se s námi potkali. Snad se nám to povede oplatit.

Dorazil za námi i Tygr Mutěnice se svojí polovičkou. Máme opravdu na co vzpomínat a opět jsem si potvrdil, že Češi a Slováci k sobě patříme, i když mluvíme trochu rozdílně.

Moc Vám všem děkujeme a snad se nám povede se nějak revanžovat. Možná již letos v Holicích by mohla přijít ta chvíle.

A to je pro dnešek všechno. Návštěvy odjely a den se pomalu chýlil ke konci. Zítra nás čekají Dlouhé Stráně a tak je třeba aby se kočí na to řádně připravili. Tady je výsledek, který nám Velká Javořina umožnila.

Zítra pokračujeme na Dlouhé Stráně tak snad nebude žádný problém jako ani do teď nebyl.

exp.Okolo ČR : Venca CL-39, Fousáč CL-51, Milda CL-53 a Kuba CL-53

Komentáře

postPřidat komentář

Nebyly přidány žádné komentáře.