CB klub Česká Lípa CL - Charlie Lima CB klub Česká lípa, z.s.
Aktuality

Vyzýváme členy CB klubu Česká Lípa, kteří se na klubovém webu ještě nepřihlásili, aby tak učinili v zájmu řádné informovanosti o dění v klubu. Viz článek o registraci.

exp.Okolo ČR 9

Kategorie: Všechny články, Klubové akce a činnosti, Expedice Okolo ČR 2021

Po návštěvě Slovenských přátel, díky jejich dárkům nám vznikly přebytky, které bude třeba zpracovat.

 Dlouhé Stráně

Po návštěvě Slovenských přátel, díky jejich dárkům nám vznikly přebytky, které bude třeba zpracovat. A to pro nás není nijak velký úkol a poradíme si s ním a rádi.

Je ráno a my se připravujeme na odjezd směr Dlouhé stráně. Máme v plánu se cestou zastavit u našeho člena klubu Karla Tršice. Tento záměr se nám také povedl a ani jsme moc nebloudili. U Karla již čekal Jordán Nový Jičín se svým kolegou Jindrou Sever Kopřivnice. Paní domu nás bohatě pohostila.

Karle máš zlatou ženskou. Važ si jí !! Udělala zelňačku a byla to balada k tomu pečená kolena. Ty moje stojí za prd a tak jsem si pochutnal na prasečích. Všichni jsme si pochutnali

Moc děkujeme za pohoštění a snad se poštěstí to oplatit. Ale čas neúprosně plyne dál a dál a ač se nám to nelíbilo museli jsme pokračovat dál. Před elektrárnu jsme dorazili kolem 13:00 a po nezbytných úředních peripetiích jsme obdrželi klíče od závor a tradá cca 15Km nahoru.

Počasí bylo vcelku dobré jen trochu foukalo. Tedy dole .Nahoře to asi bude pěkný foukej. Najednou jsme nahoře a opravdu fouká jak se sluší a patří. Ani se nepokoušíme o přístřešek. Odneslo by ho to jako peří. Stavíme jenom stožár a řádně kotvíme.

Do vysílání se pouštíme opět jako vždy kolem 17 :00 a snažíme se, co to jde, ale zatím nic moc. Na takovou kótu opravdu nic moc. Co naděláš. Věci se musí brát jak přijdou. Končíme kolem 22:00. Venku fouká jako o život. Ven raději ani nejdeme. Tady je výsledek našeho snažení.

 Ráno trochu foukání polevilo alespoň natolik, že jde sundat anténa . Kubík udělal snídani, sbalili jsme věci a mažeme dolů. Čeká nás cesta k Oběšenému, nebo-li odkud jsme vyrazili zase dojedeme.

Exp.Okolo ČR

Komentáře

postPřidat komentář

Nebyly přidány žádné komentáře.