CB klub Česká Lípa CL - Charlie Lima CB klub Česká lípa, z.s.
Aktuality

Vyzýváme členy CB klubu Česká Lípa, kteří se na klubovém webu ještě nepřihlásili, aby tak učinili v zájmu řádné informovanosti o dění v klubu. Viz článek o registraci.

Radegasti na Škarmance

Kategorie: Všechny články, Expedice Radegast
Radegasti na Škarmance

v22.4.2014 18:44:53 - Venca Chotěšov CL-39 - Expedice Radegast Je 19.4 a Norové nás zase strašili špatným počasím. A protože nás již jednou vypekli, tak jsem si pořídil soukromou věštírnu na počasí.

                                                                                                              


 

Je 19.4 a Norové nás zase strašili špatným počasím. A protože nás již jednou vypekli, tak jsem si pořídil soukromou věštírnu na počasí. Na rybníku jsem chytil žábu a dal do 5 litrové flašky a tu jsem postavil do starý televize a funguje to jako přímý přenos 3D. Můj známý mi sice povídal, že v té flašce mám ropuchu a počasí prý předpovídá Rosnička, ale neměl pravdu. To zvíře sedělo na dně a čumělo před sebe což jsem si vyložil jako, že bude hezky, klidno a bez deště a byla to pravda !!

DSCF1842.jpg: Pokud se ti obrázek nezobrazí klikni pravým tlačítkem myši na nějaké místo v obrázku a vyber ZOBRAZIT OBRÁZEK

Bylo to úplně pohodové. Uzené od Ottyse a špíček od TmR do nás padal jedna báseň a co potom polívčička od Vorlíka a nakládané syrečky z Radičevsi , to všechno prokládané pivíčkem Radegasťáčkem od Vláďi Tři Dvory.

DSCF1861.jpg: Pokud se ti obrázek nezobrazí klikni pravým tlačítkem myši na nějaké místo v obrázku a vyber ZOBRAZIT OBRÁZEK

Anténu jsme stavěli během degustací ve volných chvilkách. Tentokrát jsme postavili opravené dvojče, které nám rozlámali Norové. Vorlík je již věci znalý a ví přesně, kam jaký šroubek zapadne a tak to šlo jako po másle. Do hodinky všechno stálo. Tedy všechno úplně ne. Některé věci zkrátka již postavit nejdou!

DSCF1848.jpg: Pokud se ti obrázek nezobrazí klikni pravým tlačítkem myši na nějaké místo v obrázku a vyber ZOBRAZIT OBRÁZEK

Jen ty podmínky stáli za prd. Napříč uprostřed republiky někdo postavil plechové hrazení a jen zázrakem se nám povedlo QSO s Tukanama a se Zdendou Křemešník který byl mobil na Buchlově. Bez dvojčete by se to nepovedlo asi ani náhodou. A tím také Tukanům a Zdeňkovi děkujem za bodíky. U těch Tukanů jsme zase měli špatné úmysly jako, že je neslyšíme, protože jsme již měli 330Km QSO na Buchlov, mohli jsme je neslyšet a oni by jiné 300Km QSO neměli což by znamenalo dostat se v tab.DX před ně. Ale protože tě Vojtíšku máme rádi, nemohly jsme vám to udělat.

Mapa_JN69JK.jpg: Pokud se ti obrázek nezobrazí klikni pravým tlačítkem myši na nějaké místo v obrázku a vyber ZOBRAZIT OBRÁZEK

A to je asi tak všechno z našeho výjezdu kde jsme chtěli především vyzkoušet anténu a připravit se na EBH2014, které je již za dveřmi . Zatím, je přihlášeno cca 40 soutěžících z obou republik včetně kontrolních stanic . Ještě je čas se přihlásit do soutěže a posílit tak České řady. Obsazení na Slovensku je vynikající a vypadá to, že i provoz bude špičkový. V případě dobrých podmínek, si opravdu přijdeme na své.

Deník č. : 2339, po kliknutí bude zobrazen kompletní deník včetně aktivní mapy !!!

 

Přejeme všem pěkný den a pevné zdraví.


Vorel Stupno CL45 a Venca Chotěšov CL39

Komentáře

postPřidat komentář

Nebyly přidány žádné komentáře.