CB klub Česká Lípa CL - Charlie Lima CB klub Česká lípa, z.s.
Aktuality

Vyzýváme členy CB klubu Česká Lípa, kteří se na klubovém webu ještě nepřihlásili, aby tak učinili v zájmu řádné informovanosti o dění v klubu. Viz článek o registraci.

Vyhodnocení soutěžní a CB aktivity pro rok 2008

Kategorie: Všechny články, Sdružení Matador
Vyhodnocení soutěžní a CB aktivity pro rok 2008

Již v roce 2007 jsme( organizátoři CB Ligy) vyvinuli snahu o vytvoření pořadníku pro soutěžní aktivitu ve které se promítají výsledky soutěží za dobu trvání CB ligy. Tedy za posledních 6 let.

Vážení přátelé CB .

 

Již v roce 2007 jsme( organizátoři CB Ligy) vyvinuli snahu o vytvoření  pořadníku pro soutěžní aktivitu  ve které se promítají výsledky soutěží za dobu trvání CB ligy. Tedy za posledních 6 let.  Hodnotí se  účast v soutěžích  CB Liga, TOP DX, LPD, RKL, Svat.100 a EBH.  Při způsobu  bodování 10-8-6-5-4-3-2-1.  10bodů za 1.místo a 1 bod za 8.místo. Od tohoto roku bude z hodnocených soutěží vyjmuta soutěž svat.100 a bude nahrazena soutěží P33, kterou organizuje Moravskoslezský spolek Sklerotici zastoupený Matesem FM.

                      Tabulka Soutěžní aktivity

1

Tomáš Roudnice

150

180

2

exp.Radegast

141

155

3

exp.Tukan

53

84

5

exp.Mafie

73

83

4

exp.Barbarosa

76

79

6

exp.Horal

52

60

7

Honza Sosnová

52

52

8

Honza Sulejovice

36

42

9

Bohouš CL6

38

38

10

Libor Strášky

37

37

Do tohoto pořadníku však má možnost zasáhnout pouze ten CBčkář, který je aktivní při soutěžích, což bylo podrobeno obsáhlé diskusi, ze které vyplynulo, že tento pohled na dění  na  pásmu CB  není  plně objektivní.  Nezávisle na tomto dění  Lucifer Mělník  zpracoval na počátku r.2008  pořadník  CBčkářů  podle množství  QSO  ze soutěžními expedicemi, který ale pomalu vyšuměl  a přestal se aktualizovat. Ona to po pravdě není  nijak snadná záležitost. Připomínka v jedné diskusi  přednesená  Žánem Braník nás přivedla na myšlenku tento Luciferův nápad oprášit a ještě vylepšit tím, že nově vytvořený pořadník nebude vycházet jen ze spojení ze soutěžními stanicemi ale z počtu QSO se všemi stanicemi, které zveřejnili a do budoucna zveřejní  svoje deníky v bance deníků. Tento pořadník je asi již opravdu možno považovat za objektivní pohled do dění na CB pásmu. Do budoucna se tímto hodnocením bude zabývat  Tomáš Roudnice, který vás ve svém článku podrobněji seznámí se způsobem jakým k těmto výsledkům došel.

Tabulka bude presentována čtvrtletně a to jak na netu České Lípy tak ve Výzvě na Kanále a také bude vyhlášeno  prvních  5 nejaktivnějších  na vyhodnocení v Holicích.

Tedy na základě těchto tabulek je možno oficielně vyhlásit toto pořadí.

V soutěžní aktivitě za rok  2008 se umístil na :

                           1.místě   Tomáš mobil Roudnice

                        2.místě   exp.Radegast

                          3.místě   exp.Tukan

 

V soutěži nejaktivnější CB operátor v ČR za rok 2008 se umístil na :

                        1.místě   Čáryfuk Tanvald

                        2.místě   Jarda Bohnice

 

                        3.místě    Vláďa Tři Dvory

Všem vyhodnoceným blahopřejeme a zvláště blahopřejeme a děkujeme všem CB operátorům ČR za jejich aktivitu bez které by veškeré snažení pořadatelů ve většině soutěží  a hlavně v CB Lize a EBH bylo k ničemu. Věnujte nám i nadále svoji přízeň.

Za organizátory CB Ligy a EBH

 

Venca Chotěšov CL39   Tomáš Roudnice CL31  a  Lucifer Mělník CL66

 

 

Komentáře

postPřidat komentář

Nebyly přidány žádné komentáře.